Rólunk

Rólunk

Mit tud adni egy biztosítási alkusz?

A legoptimálisabb biztosítási portfólió kiválasztása nem kis terhet ró a cégvezetőkre, s bár azt mondják, a változatosság gyönyörködtet, a számtalan lehetőség számtalan variációja esetenként átláthatatlannak tűnő, kaotikus információáradattá válik. A biztosítóktól független alkusz segítségével a megfelelő biztosítási portfólió kiválasztása nem pusztán könnyebbé válik, de hosszútávon is az Ön sikerét és eredményességét teszi lehetővé, hiszen megóvja Önt egy rossz döntés drága következményeitől.

 

Mit tudunk adni mi?

Talán furcsán hangzik, de a mi sikerünk akkor siker, ha Ön túl tud lépni, az aggodalmon, a feszültségen, ha úgy képes látni a világot, ahogy mi: az a hely, ahol biztonságban élhet, dolgozhat, fejlődhet mind emberi, mind szakmai mivoltában. Ez az a cél, amihez hozzá tudjuk segíteni Önt.

A biztosítási alkusz személye és háttere éppen ezért se nem elhanyagolható, se nem mellékes; ez egy bizalmi kör, melynek középpontjában Ön áll. Ahhoz, hogy ez a bizalom nem pusztán megelőlegezett, de megalapozott legyen, szeretném pár mondattal bemutatni azokat az inspirációkat és motivációkat, melyek mentén eljutunk együtt a közös célig: az Ön számára legoptimálisabb biztosítási portfólió kiválasztásáig.

0 éve a piacon
0 ügyfél
0 Mrd Ft biztosított vagyon

Célok

A hazai biztosítási piac szereplőivel szerződéses viszonyt alakítottunk ki, ez teszi ma is lehetővé azt, hogy a teljes palettát lefedve, minden körülmények között a legjobb ajánlatokat tudjuk megversenyeztetni a partnereink számára. A célunk, hogy időben és pénzben is hosszútávon tervezhető, minden igényt kielégítő biztosítási portfóliót állíthassunk össze, majd mindezt egy szerződéssel koronázzuk meg.

 

A Patrimon Kft. cégvezetőinek több mint egy évtizedes szakmai tapasztalata, valamint az emberi értékek előtérbe helyezése segítségünkre volt abban a törekvésben is, hogy minden ügyfelünk esetében a szoros, magas szintű együttműködésre helyezzük a hangsúlyt. Törekvésünk sikerrel járt, mára 450 gazdasági társaság köré vontunk fel a hosszú távú biztonság védőpajzsát és a gazdasági folyamatok változásait figyelembe véve tartjuk azt stabilan.

 

Ehhez a fejlődéshez nagyban hozzájárult munkatársaink körültekintő megválasztása, melynek során a szakmai tapasztalat mellett az egyéni kompetenciák, többek között a rugalmasság, a kreativitás, az erős fókusz, az elkötelezettség és természetesen a professzionális attitűd számított leginkább. Ennek köszönhetően ma már egy olyan csapat tehetségére és tapasztalatára építve tudjuk támogatni Önt az elképzeléseiben, melyről hisszük, hogy ma Magyarországon a legjobb teljesítményre képes.

Vízió

Tizennégy év után, mondhatni felnőttkorba lépett a Patrimon International. Ez idő alatt kiforrott a cégfilozófia és kialakult az a stabil és fix vállalati ügyfélkör, melynek minden egyes tagja profitál e tizennégy év tapasztalatából: közreműködésünkkel jelentős megtakarításokat tudnak elérni.

 

Hogy mely tevékenységeink építik ki a partnerek körül a valódi biztonság védőpajzsát?

-        A folyamatosan változó gazdasági helyzetet tekintetbe véve aktualizáljuk a már meglévő biztosítási szerződéseket

-         Javaslatot teszünk a Partner tevékenységével összefüggő és szükségszerűen felmerülő új biztosítási módozatok kidolgozására.

-        A biztosítási szerződések létrejöttének minden szakaszában részt veszünk a kötvényesítéstől a díjrendezettségig

-        Az általunk fejlesztett Kárnapló applikáció szintén a partnereink kényelmét szolgálja, hiszen meggyorsítja, valamint egyszerűsíti és könnyebbé teszi a kárügyintézés folyamatát

-        A biztosítási közbeszerzési pályázatok előkészítésében is ott vagyunk Ön mellett.

 

A továbbiakban is arra az egyensúlyi állapotra törekszünk, melyben a biztosítási trendek változásának követése és a legjobb ajánlat kiválasztása az Ön vállalati stratégiáját, valamint cége stabilitását támogatja.

Történelmünk

Út a siker felé

Amikor 2004-ben megalapítottuk a Patrimon Kft-t, mint minden induló vállalkozásnak, nekünk is az volt a fontos, hogy kiépítsünk egy stabil ügyfélkört. A céges profil kialakításával jól körülhatárolhatóvá vált ez az ügyfélkör; jellemzően szállítmányozó és fuvarozó vállalatok biztosításával (CMR, BÁF, KÁF, szállítmányozói felelősségbiztosítás, szállítmánybiztosítás), valamint vagyon- és felelősségbiztosítással, gépjárműflották biztosításával foglalkozunk.

2011

Távolsági kiszolgálás

Az informatikai fejlesztések lehetővé tették a távolsági kiszolgálást, ezért az ország minden részén lettek ügyfeleink.

2009

Létszámbővítés

Létszámbővítéssel indítottuk az évet, 3 fővel bővült a csapat.

2008

Céges biztosítások

Internetes alkuszok megjelenését követően elkezdtük a céges biztosításokat megkötését, meg lett a fő csapásvonal.

Út a siker felé

Történelmünk

Amikor 2004-ben megalapítottuk a Patrimon Kft-t, mint minden induló vállalkozásnak, nekünk is az volt a fontos, hogy kiépítsünk egy stabil ügyfélkört. A céges profil kialakításával jól körülhatárolhatóvá vált ez az ügyfélkör; jellemzően szállítmányozó és fuvarozó vállalatok biztosításával (CMR, BÁF, KÁF, szállítmányozói felelősségbiztosítás, szállítmánybiztosítás), valamint vagyon- és felelősségbiztosítással, gépjárműflották biztosításával foglalkozunk.

2004

Elindítottuk a vállalkozást.

2007

A 3 év alatt elértük az 5 000 ügyfélszámot.

Csapatunk tagjai

Ismerje meg kollégáinkat

Bartos György

Biztosításközvetítő

+

Bartos György

Biztosításközvetítő

2011 óta foglalkozom a biztosítási szakmával, azon belül leginkább a gépjármű biztosításokkal. Munkámat, ahogy életem többi területét is a megbízhatóság, pontosság jellemzi. Számomra a legfontosabb az ügyfeleinkkel való jó kapcsolattartás és maximális elégedettségük.

Arnold László

Biztosításközvetítő

+

Arnold László

Biztosításközvetítő

Több mint tíz éve dolgozom biztosítás szakmai területen, első éveimet Biztosító Társaságnál töltöttem. 2009-ben kezdtem a Patrimonnál alkuszi munkámat, amit a mai napig tisztelettel űzők. Tapasztalatomat az értékesítési, valamint kárrendezési területen egyaránt kamatoztatom.

Lőrincz Katalin

Szakmai vezető

+

Lőrincz Katalin

Szakmai vezető

2005-ben ismerkedtem meg a biztosítási szakmával és 2008-ban végeztem biztosítási gazdászként. Az ügyfelekkel való hosszútávú együttműködésben hiszek, mely a kettőnk között kialakított bizalmon alapszik. Kollégáimmal együtt figyelemmel kísérjük a biztosítási piacon történő változásokat, annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb szintű szakmai tudással tudjuk segíteni biztosítási igényeiknek kiszolgálásában.

Lőrincz László

Ügyvezető

+

Lőrincz László

Ügyvezető

2004 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére, fő profilunkkal, a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás területén. Ügyvezető igazgatóként büszkén vagyok egy olyan csapat vezetője, amelynek munkája nem csak a szakmában, de a megbízóink körében is elismerést váltott ki. Fontos számomra az ügyfeleinkkel történő személyes kapcsolattartás. Úgy vélem ez is hozzájárul cégünk sikeres működéséhez, és ahhoz, hogy megbízható partnerként tekintsenek ránk egy olyan területen, ahol a bizalom és a szakmai felkészültség kéz a kézben kell, hogy járjon.