Szolgáltatások

Szolgáltatások

Az Ön iránti iránti elkötelezettségünket széleskörű tapasztalattal alátámasztott, magas szakmai színvonalon nyújtott szolgáltatásokkal bizonyítjuk. Ehhez adjuk még azt a pluszt, amit vállalati partnereink számára biztosított online belépési portál lehetősége jelent.

Gépjárműflotta-biztosítás

A gépjárműflotta védelme nem merülhet ki a fizikai karbantartásban, a kötelező vizsgálatokban. Tekintve, hogy olyan munka eszközei, melynek során az amortizáció mellett a sérülés/baleset kockázata is magas, a gépjárműflotta biztosítása az egyetlen felelős döntés, aminek hosszú távon is hasznát látja.

Kárügyintézés

A hatékony kárrendezés fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen bizonyítható, hogy hosszú távon a leghasznosabb stratégia. A mi feladatunk tehát az, hogy aktívan részt vegyünk az Ön kárrendezési ügyeinek teljes lebonyolításában a kárbejelentéstől a kárkifizetésig.

Közbeszerzési eljárás előkészítése

A közbeszerzési eljárások értelmezése, valamint a pályázat összeállítása számtalan hibalehetőség forrása lehet, ha a szakmai háttér hiányos, vagy nem megfelelő.

Szállítmányozó és fuvarozó vállalatok biztosítása

A szállítmányozás és fuvarozás különösen érzékeny szegmense a biztosítás tárgykörének, hiszen nemcsak a hazai, de a tevékenységet, valamint a biztosítási lehetőségeket érintő nemzetközi jogszabályok, egyezmények ismerete is szükséges a portfólió összeállításához.