Gépjárműflotta-biztosítás

Gépjárműflotta-biztosítás

Vállalkozóként, cégtulajdonosként a cég kiépítése, irányítása, koordinálása és persze a termelékenység növelését célzó mindennapi tevékenységek mellett hajlamosak lehetünk figyelmen kívül hagyni a cég tulajdonában álló járművek védelmét. Magától értetődőnek tekintjük, hogy vannak, de elfelejtjük, hogy korántsem stabil állandók; rongálódnak, károsodnak a legkörültekintőbb használat mellett is, állagmegóvásra, javításra, karbantartásra szorulnak.

Tisztázzunk pár kérdést a témában:

Mi számít gépjárműflottának?
· Egyazon üzemben tartó által biztosított gépjárművek együttesen kezelt csoportja, amennyiben a gépjárművek száma eléri az ötöt.

Ki köthet gépjárműflotta szerződést?
· A flottára biztosítást a járművek tulajdonosa vagy üzembentartója köthet, aki jogi személy, egyéni vállalkozó, vagy jogi személy nélküli gazdasági társaság. Ebből következik, hogy magánszemély nem köthet gépjárműflotta-biztosítást.

Milyen előnyökkel jár a gépjárműflotta-biztosítás?
· A gépjárműflotta biztosítási szerződésben szereplő járművekre ugyanazon feltételek érvényesek.

· A biztosítási díjak akár 40%.kal is csökkenthetőek.

· A flottaszerződés szaporulata, módosítása, új gépjárművásárlás, vagy forgalomból ideiglenes illetve végleges kivonás esetén is nagyon egyszerű kezelhető.

· Teljesen kiszámítható, az összes gépjármű biztosítási díjának rendezése egy számlán történik.

Senki nem várja el Öntől, hogy naprakész legyen a gépjármű-biztosítás tárgykörben, de felelős vezetőként akkor tud érdemben cselekedni, ha olyan társaság áll a háta mögött, aki nemcsak a legmegfelelőbb portfóliót állítja össze, de ellátja a biztosítás szakmai-jogi képviseletét, és/vagy szükség esetén magyarországi jogi képviselőt ajánl.

 

A Patrimon Kft. emellett a létrejött biztosítási szerződésesek folyamatos nyomon követésével, menedzselésével, azonnali és/vagy igény szerinti módosításával naprakészen tartja az gépjárműflotta-biztosításának állománydokumentációját. Részünkről különösképpen ügyelünk arra, hogy tehermentesíteni tudjuk Önt a gépjárműflottával kapcsolatos biztosítási és pénzügyi ügyletek, kérdések, események alól.