Kollégák

Kollégák

Lőrincz László

Ügyvezető

+

Lőrincz László

Ügyvezető

2004 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére, fő profilunkkal, a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás területén. Ügyvezető igazgatóként büszkén vagyok egy olyan csapat vezetője, amelynek munkája nem csak a szakmában, de a megbízóink körében is elismerést váltott ki. Fontos számomra az ügyfeleinkkel történő személyes kapcsolattartás. Úgy vélem ez is hozzájárul cégünk sikeres működéséhez, és ahhoz, hogy megbízható partnerként tekintsenek ránk egy olyan területen, ahol a bizalom és a szakmai felkészültség kéz a kézben kell, hogy járjon.

Lőrincz Katalin

Szakmai vezető

+

Lőrincz Katalin

Szakmai vezető

2005-ben ismerkedtem meg a biztosítási szakmával és 2008-ban végeztem biztosítási gazdászként. Az ügyfelekkel való hosszútávú együttműködésben hiszek, mely a kettőnk között kialakított bizalmon alapszik. Kollégáimmal együtt figyelemmel kísérjük a biztosítási piacon történő változásokat, annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb szintű szakmai tudással tudjuk segíteni biztosítási igényeiknek kiszolgálásában.

Mekota Balázs

Biztosításközvetítő

+

Mekota Balázs

Biztosításközvetítő

A gimnáziumi érettségi után kezdtem el dolgozni a biztosítási szakmában, akkor még, mint biztosító alkalmazottjaként. Informatikai végzettségemnek köszönhetően, rálátást nyertem a biztosítók bonyolult informatikai rendszerének működésére. 2009 óta erősítem a Patrimon csapatát és a cégvezetőség elvárásainak megfelelve rá kellett jönnöm, hogy az informatikai ismereteimet ötvözni kell az ügyfelekkel történő személyes kapcsolattartással. Mottóm az ügyfelek gyors és pontos kiszolgálása.

Arnold László

Biztosításközvetítő

+

Arnold László

Biztosításközvetítő

Több mint tíz éve dolgozom biztosítás szakmai területen, első éveimet Biztosító Társaságnál töltöttem. 2009-ben kezdtem a Patrimonnál alkuszi munkámat, amit a mai napig tisztelettel űzők. Tapasztalatomat az értékesítési, valamint kárrendezési területen egyaránt kamatoztatom.